Én asszony Home Office & Student 2007 továbbra is működik, ha tudom frissíteni a Windows 7?

Microsoft Office 2007 Otthoni munka továbbra is a számítógépre, amikor upgrade-m rendszer-ból Kilátás-hoz Windows 7, ha az új program kilép? Munkatársaim, hogy jogosult az ingyenes szoftver frissítést. thnx 10 pont a legjobb válasz

6 Válasz-hoz "My asszony Home Office & Student 2007 továbbra is működik, ha tudom frissíteni a Windows 7?
  1. David89 azt mondja:

Igen
    Győződjön meg arról, hogy tartsa a lemezek, és a termék kulcs, mert akkor valószínűleg újra kell telepíteni (ha nehezen kaptunk frissítés telepítése a Windows 7). Továbbá, mivel a bonus FYI - nem biztos, hogy készítsen biztonsági másolatot a fontos adatok frissítése előtt a Windows 7. Ha a frissítés nem sikerül, akkor adat visszaszerzés nehezebb lesz, mint csupán támogatja azt előre.

2. Péter azt mondja:

Mindenki azt mondta, igen, lesz. Ha azt jelenti, hogy a frissítendő a PC-Win7 másik operációs rendszert, akkor biztos, hogy vissza mindent, hogy az első és alapvető.
    Vannak sokkal jobb konzultáció az interneten, hogy készítsen biztonsági másolatot az e-mailek és beállítások (PST), de itt van egy rövid leírást. Menj a File
    Akkor, az import és export, import más programból fájl
    A személyes mappák (PST) (ezt a mappát kell a vonatkozó információkat a)

3. tjlmbklr azt mondja:

Ez az, amit a könyv mond, de tekintettel arra, hogy a végleges változat még nem mentesít még, meg kell várni,. (A Microsoft csavarni a dolgokat időnként a nagy [nagyon kicsi értékeire a "nagy"].)

4. Colanth azt mondja:

Ez az egyik legjobb dolog a Windows 7. Az egyik fő jellemzői, hogy izgalmas operációs rendszer fut a legtöbb az összes XP és Vista programok

5. A tudás hatalom mondja:

Igen, ő.
    Nekem van Windows 7 és az MS Office 07 fut rajta jól.

6. Sam728 azt mondja:

Igen, keményen dolgozom, van Windows 7 úgy szép

Speak Your Mind

Mondja el, mit gondolsz ...
és jaj, ha ön akar egy pic-hoz mutat-val-a magyarázat, megy munkát a Gravatar !